2014-02-16 17:30:17
Φωτογραφία για Συμμετοχή της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Ε-φοδίων, στη Θεσσαλονίκη
Με δικό της περίπτερο, αντιπροσωπεύοντας τα καταξιωμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ FAHR, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε , συμμετείχε στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων & Εφοδίων, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, στον χώρο της ΔΕΘ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, είχαν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα, για τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα των κατασκευαστών SAME/ DEUTZ FAHR. Τα συγκεκριμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, καλύπτοντας στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Ως γνωστόν, η πιο σημαντική πτυχή της σημερινής γεωργικής επιχείρησης είναι να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά της, διαφορετικά οι αποδόσεις των όποιων επενδύσεων, θα αρχίζουν να υπολείπονται των προσδοκιών. Η πλήρης γκάμα των τρακτέρ SAME / DEUTZ FAHR, επιτρέπει στον σύγχρονο αγρότη να επιλέξει το τρακτέρ που του ταιριάζει, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη παραγωγικότητα και έτσι να εξασφαλίσει την επιτυχία.


Περίοπτη θέση στο περίπτερο της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, είχε το κορυφαίο τρακτέρ DEUTZ-FAHR Agrotron 7250 TTV, που πρόσφατα διακρί-θηκε με το βραβείο Tractor of the Year 2013.

H συγκεκριμένη έκθεση που θωρείται και η κορυφαία του αγροτικού κλάδου, χαρακτηρίστηκε από την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, τις επιτυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις και επιστημονικά συνέδρια για τους νέους αγρότες, για τις νέες καλλιέργειες, για καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, καθώς και για την αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΤΕΡΜΠΙ... «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΤΕΡΜΠΙ... «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ