2014-02-16 19:49:16
Φωτογραφία για ΜΑΚΑΡΙ : ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ...
Ο Λου Μάκαρι, που εργάζεται στο κανάλι της Γιουνάιτεντ σχολίασε πως το 4-2 στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς αδικεί τους ερυθρόλευκους και ότι πιο χρήσιμα συμπεράσματα θα βγουν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λου Μάκαρι που έχει παίξει στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1973 έως το 1984 εργάζεται σήμερα στο MUTV. Ο παλαίμαχος φορ που είναι σχολιαστής των αγώνων της Γιουνάιτεντ παρακολούθησε το ματς του Θρύλου με τον Πλατανιά κάνοντας το σχόλιό του.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στον αγώνα. Το 4-2 κολακεύει περισσότερο απ' όσο πρέπει τον Πλατανιά. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε μόνο έξι σουτ στο ματς και ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε και πολλές ευκαιρίες και αρκετά κερδισμένα κόρνερ. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βάλει πιο πολλά γκολ», σχολίασε αρχικά.

Κατέληξε με την επισήμανση πως «γενικά όμως δεν νομίζω πως μάθαμε και πολλά για τον Ολυμπιακό από αυτό το παιχνίδι. Θα μάθουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό το παιχνίδι θα μπορέσουμε να έχουμε μία πιο καλή εικόνα. Εξάλλου ο κόσμος της Γιουνάιτεντ θα δει και το συγκεκριμένο ματς από το κανάλι της ομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ