2014-02-18 13:14:17
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως το διπλό... πάθημα τους έχει γίνει μάθημα, σχετικά με τους εκτός έδρας αγώνες τους με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν για τρίτη φορά φέτος τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν ηττηθεί και στις δύο φετινές επισκέψεις τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αρχικά με 67-59 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στη συνέχεια με 58-38 για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1. Την Πέμπτη (20/02, 21.45) στόχος τους είναι να πανηγυρίσουν όχι μόνο για το γόητρό τους αλλά και για να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Ε’ Ομίλου της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στη χθεσινή (17/02) προπόνηση στο ΣΕΦ είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων και των Μίρζα Μπέγκιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμούς.

Κατά συνέπεια, μοναδικός απών θα είναι ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ