2014-02-19 01:41:04
Φωτογραφία για Το Κορωπί στηρίζει την Κεφαλονιά
Ο Δήμος Κρωπίας διοργανώνει συλλογή βοήθειας για τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς. Η βοήθεια που ζητάει ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ύστερα από επίσημο αίτημά προς το κέντρο συντονισμό στο Ληξούρι, επικεντρώνεται σε είδη σωματικής υγιεινής (βρεφικές πάνες Νο 2, 4, 5, 6, πάνες για ενήλικες, σαπούνι, σαμπουάν, μωρομάντηλα)  και τροφές πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας. Φυσικά μπορούν να προσφερθούν και τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, πελτές, όσπρια κα.).

Η συλλογή των ειδών αυτών αρχίζει από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και τελειώνει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και θα γίνεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Κρωπίας (Βασιλ. Κωνσταντίνου 47) από τις 10 :30 έως 14:00 συμπεριλαμβανομένου και του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου και της Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Παρά την επικοινωνία του Δήμου Κρωπίας με τον Δήμο Κεφαλλονιάς καθώς και με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (με ρόλο συντονιστή και διαμεσολαβητή προς το Υπ.Εσωτερικών για την εξασφάλιση των μέσων μεταφοράς) για να μπορέσει η βοήθεια να φτάσει οργανωμένα, δεν έχει βρεθεί εδώ και δύο εβδομάδες πρακτική ανταπόκριση και για το λόγο αυτό ξεκινάει η συλλογή και ο Δήμος Κρωπίας θα προσπαθήσει με δικά του ή και ιδιωτικά μέσα να την αποστείλει με οργανωμένο τρόπο στο Ληξούρι.
mesogianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ