2014-02-19 14:45:36
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των αγροτών - Ποια πολιτικός βαρέθηκε να κάνει δηλώσεις;
Στην Πλατεία Βάθη βρίσκονται αγρότες από μπλόκα της Θεσπρωτίας και της Χαλκιδικής, καθώς και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαικών Αγορών Η τροχαία έχει προχωρήσει σε ρυθμίσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων στους γύρω δρόμους.

Νωρίτερα, την πρόσβαση όλων των ασφαλισμένων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) στις υπηρεσίες περίθαλψης ακόμη και αν οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές, ζήτησε από τη διοίκηση του Οργανισμού αντιπροσωπεία αγροτοσυνδικαλιστών με επικεφαλής τον κ. Μπούτα που επισκέφθηκε στις 10 το πρωί τα γραφεία του ΟΓΑ.

Από την πλευρά της διοίκησης τόσο ο διοικητής Ξενοφών Βεργίνης όσο και ο υποδιοικητής Μιχάλης Τσελέπης δήλωσαν ότι συμμερίζονται τα αιτήματα των αγροτών και τόνισαν ότι ο ΟΓΑ σαν ασφαλιστικός φορέας βρίσκεται στον πλευρό των αγροτών και δίνει τη μάχη σε όλα τα επίπεδα προκειμένου σε αυτή τη φάση της κρίσης να αντιμετωπιστούν πρακτικά και αποτελεσματικά όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Η Αλέκα Παπαρήγα αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, χαρακτηριστικά ανέφερε στον ρεπόρτερ του tromaktiko πως βαρέθηκε τόσα χρόνια να κάνει δηλώσεις

Πτώσεις πωλήσεων ανέφερε στην μικρή του ομιλία ο αντιπρόσωπος εργαζομένων της coca cola στην Θεσσαλονίκη
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ