2014-02-20 11:19:04
Φωτογραφία για Η Κρήτη του χιούμορ και της παραξενιάς - Δύο αδέρφια συγκεντρώνουν τα φωτογραφικά ευτράπελα του νησιού
H Κρήτη του χιούμορ, της παραξενιάς και ... της παράνοιας μερικές φορές παρουσιάζεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο μέσα από μια σειρά φωτογραφίες. Πρόκεται για μια πρωτοβουλία που είχαν δύο αδέρφια από τη Μεσαρά ο Γιάννης Σπυριδάκης φυσικοθεραπευτής και ο Κωνσταντίνος Σπυριδάκης δάσκαλος οι οποίοι δημιούργησαν μια σελίδα στο facebook με τον τίτλο Κρήτη- πινακίδες όπου και συγκεντρώνουν τα ευτράπελα του νησιού.

Μιλώντας στο irakliolive o κ. Κωνσταντίνος Σπυριδάκης τόνισε ότι η ιδέα ξεκίνησε από τον αδερφό του που πήρε το ερέθισμα από όσα περίεργα με το φωτογραφικό του φακό κατέγραφε σε όλο το νησί. Έτσι ξεκίνησε η σταδιακή δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών από όλο το νησί. Τα δύο αδέρφια πιστεύουν ότι το χιούμορ λείπει σήμερα από τη ζωή μας και κάποιες εικόνες μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάσουμε. Βέβαια κάποιες από αυτές τις εικόνες όσο κι αν αστείες κάποιες φορές προκαλούν και τον προβληματισμό μας. Η σελίδα αν και βρίσκεται μόλις μερικές μέρες στο facebbok ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 1000 φίλους οι οποίοι αυξάνονται διαρκώς. Μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει να στέλνουν τις δικές τους φωτογραφίες και να σχολιάσουν με μοναδικό τρόπο αυτές που αναρτώνται.

Ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης Σπυριδάκης καλούν όσους έχουν φωτογραφίες στο πνεύμα της σελίδας και αφορούν αποκλειστικά την Κρήτη να τις στείλουν ώστε να εμπλουτιστεί η συλλογή.

irakliolive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ