2014-02-20 20:54:37
Φωτογραφία για Στην Εθνική Σουηδίας και πάλι ο Μπεργκ
Ο Μάρκους Μπεργκ επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στους εκλεκτούς του Έρικ Χαμρέν για το φιλικό με την Τουρκία τον Μάρτιο.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Μάρκους Μπεργκ όταν πήρε τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ήταν να καταφέρει να ζωντανέψει και πάλι την καριέρα του. Οι εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα μέχρι τώρα είναι εξαιρετικές και όλα έδειχναν πως η επιστροφή του στην Εθνική ήταν αρκετά πιθανή.

Τελικά, ο Ερικ Χάμρεν τον κάλεσε για το φιλικό του Μαρτίου με την Τουρκία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι και τον Μάρκους Μπεργκ.

Αυτή είναι η επιβράβευση του Μπεργκ για την προσπάθειά του και τις εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα. Η τελευταία φορά που ο Μπεργκ ήταν στην αποστολή ενός αγώνα της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας ήταν στο παιχνίδι με τη Γερμανία στις 16/10/12, ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 12/10 κόντρα στα νησιά Φερόε όπου μπήκε αλλαγή στο 77.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Σουηδίας: Νταλίν, Ίσακσον, Τζόνσον, Άντονσον, Πιερ Μπενγκτσον, Ράσμους Μπενγκτσον, Εκστραντ, Κραφτ, Νίλσον, Όλσον, Ντουρμαζ, Έκνταλ, Ελμ, Ελμάντερ, Όσκαρ, Ιμπραχίμοβιτς, Κατσάνικλιτς, Λαρσον, Τάνκοβιτς, Τόιβονεν, Βερνμπλουμ, Ζενγίν, Μπεργκ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ