2014-02-21 11:00:17
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Πιο κοντά από ποτέ, τουλάχιστον τη φετινή περίοδο, έφτασε ο Ολυμπιακός σε μία νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν έφερε χαμόγελα στο Λιμάνι. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν το ματς και μαζί τη δυνατότητα να αποκτήσουν σαφέστατο προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs.

Ο Ολυμπιακός, ασφαλώς, δεν καταστρέφεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ. Μπορεί να έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στον όμιλο, αλλά μπορεί και πάλι να την κατακτήσει στις επτά εναπομείνασες αγωνιστικές!

Σε αυτές θα είναι, μάλιστα, και ενισχυμένος καθώς δικαίωμα συμμετοχής αποκτά πλέον και ο Τζαμάριο Μουν. Μάλιστα σε σχέση με τους υπολοίπους διεκδικητές δεν έχει ήττα εκτός προγράμματος, όπως έχουν Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (από Μάλαγα) και Αρμάνι (από Εφές).

Μετά το θεωρητικά εύκολο ματς με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ την Κυριακή για την Α1, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν έναν αγωνιστικό Γολγοθά στην Ευρωλίγκα, που ξεκινά την επόμενη Παρασκευή με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζεται με την ισόβαθμή του αυτή τη στιγμή Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και ολοκληρώνεται κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ