2014-02-23 14:43:40
Φωτογραφία για Οι ελπίδες του Γιάννη Μανώλη στην Πελοπόννησο...!!!
     

Ο Γιάννης Μανώλης, -  πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ και νυν κορυφαίο στέλεχος της νεοσύστατης «Ένωσης για την Πατρίδα»

 που ίδρυσαν ο Χρήστος Ζώης κι ο Βύρων Πολύδωρας - , κατέρχεται υποψήφιος δήμαρχος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.!

     

ο ερώτημα είναι, ποιες ελπίδες  μπορεί να έχει σε μια Περιφέρεια που ο νυν Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και κυρίως έχει μηχανισμούς δύσκολους και πολύ δυναμικούς.

   

 Ο πονηρός πρώην συνδικαλιστής ελπίζει ότι θα εισπράξει το βουβό κι υπόγειο ποτάμι της αντιπάθειας που τρέφουν οι γαλάζιοι ψηφοφόροι προς τον Πέτρο Τατούλη.  Τις ίδιες ακριβώς ελπίδες έτρεφε κι ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας κι εκλιπαρούσε να έχει το χρίσμα της Συγγρού. Παρά την θέση του στην γαλάζια παράταξη, είναι υπαρχηγός στον τομέα αυτοδιοίκησης, δεν κατάφερε να αποσπάσει το Οκ του Μεγάρου Μαξίμου. 

      

Τα δεδομένα, ασφαλώς και βολεύουν τον δυναμικό πρώην συνδικαλιστή.  Αν ο Γιάννης Μανώλης  συσπειρώσει όλους τους γαλάζιους αντιφρονούντες, και αυτοί είναι πάρα πολλοί, θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ίσως και απρόσμενο.!
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέες ζάντες από την BMW!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέες ζάντες από την BMW!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ