2014-02-24 09:42:05
Φωτογραφία για Σάκης Μπουλάς: Είχς φροντίσει κάθε λεπτομέρεια πριν φύγει - Σε ποιον συνάδελφό του άφησε χρηματικό ποσό;
Ο Σάκης Μπουλάς όπως φαίνεται έβλεπε το τέλος να πλησιάζει και φρόντιζε για όλους. Κανείς δεν ήθελε να επιβαρυνθεί από τον θάνατό του... ίσα ίσα ήθελε όλοι να θυμούνται τις πλάκες του, τα αστεία του, τη γενναιοδωρία του.

Όπως έγινε γνωστό διά στόματος Διονύση Σαββόπουλου, ο Σάκης Μπουλάς είχε πληρώσει το τραπέζι της κηδείας του, "τη μακαριά" και οι φίλοι του έμειναν εμβρόντητοι όταν ζήτησαν να πληρώσουν το τραπέζι. Ο μόνος που γνώριζε ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ένα ακόμη μυστικό σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso κράτησε σφραγισμένο ο Σάκης Μπουλάς για να αποκαλυφθεί μετά θάνατον.

Ο Σάκης Μπουλάς έχει φροντίσει να "αποκαταστήσει" φίλο του καλλιτέχνη που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία τον έχουν οδηγήσει σε ψυχολογικό αδιέξοδο.

Ένα σεβαστό χρηματικό ποσό θα δοθεί τις επόμενες ημέρες με τη βοήθεια ανθρώπου του περιβάλλοντος του Σάκη Μπουλά, στον πολύ γνωστό καλλιτέχνη.

Όπως έλεγε ανοικτά ο Σάκης Μπουλάς, ο συγκεκριμένος συνάδελφος του απαξιώθηκε από το σύστημα γιατί δεν είχε καλές δημόσιες σχέσεις, με αποτέλεσμα το ταλέντο του να μην αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε, και τώρα έρχεται να τον βοηθήσει ακόμη και μετά θάνατον. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ