2014-02-24 17:52:16
Φωτογραφία για «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...»
Στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πόσο πολύ υπολογίζουν τον Ολυμπιακό και τον θεωρούν έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο.

Εκτός από τις δηλώσεις, τόσο των παικτών των πρωταθλητών Αγγλίας, όσο και του Ντέιβιντ Μόγιες που τονίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο, πολλά είναι και τα βρετανικά δημοσιεύματα που ασχολούνται για τα δύο αυτά παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους.

Ειδικότερα, στέκονται πολύ στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου πιστεύουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αντιμετωπίσουν μια δυνατή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να καταφέρουν να μείνουν συγκεντρωμένοι σε μια τόσο «καυτή» έδρα.

Οι οπαδοί του Θρύλου αποτελούν... «φόβητρο» για κάθε αντίπαλο, κάτι που φαίνεται πως το ξέρουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικό του ότι δείχνουν κάπως... αγχωμένοι για το αυριανό παιχνίδι, είναι ένα δημοσίευμα που τονίζει πως θέλει προσοχή το παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός παραμένει ένα χρόνο αήττητος και αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη τους ο Μόγιες και οι παίκτες του.

«Μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και την καλύτερη της χρονιά φέτος, σε συνδυασμό πως ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στην Ελλάδα για πάνω από έναν χρόνο, τίποτα δεν είναι δεδομένο», ανέφερε το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ