2014-02-25 09:51:41
Φωτογραφία για ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΑΧΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ»
Την πρόθεσή της να μην είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές ξεκαθάρισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ωστόσο πως αν της ζητηθεί από τον πρωθυπουργό δεν θα αρνηθεί. «Δεν είναι στη δική μου προσωπική στόχευση, αλλά αν ο πρωθυπουργός μού το ζητήσει, δεν έχω αρνηθεί ποτέ να δώσω μάχη» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega δήλωσε επίσης ότι συμφωνεί με την απόφαση του πρωθυπουργού να παραιτούνται οι βουλευτές από το αξίωμά τους σε περίπτωση που θα διεκδικήσουν την είσοδο στο Ευροκοινοβούλιο. «Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σημείωσε ότι δεν είναι ευχάριστο ότι στον δήμο Αθηναίων κατεβαίνουν δύο βουλευτές της Ν.Δ., κρατώντας ωστόσο δυνάμεις συσπείρωσης για τον β΄γύρο. Αναφερόμενη στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, υποστήριξε ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι έκανε σοβαρή προσπάθεια να ελέγξει τα οικονομικά του δήμου.

Σε ό,τι αφορά τις χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ δήλωσε ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών μειώθηκαν πάρα πολύ τα ποσά που δίνονταν στις οργανώσεις αυτές, ενώ έγιναν και αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο με υιοθέτηση κανόνων διαφάνειας και ελέγχου.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ