2014-02-26 01:44:09
Φωτογραφία για Συμβατό με το δίκαιο της Ε.Ε. το πακέτο €150 εκατ. για τη βιομηχανία
Με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να θέλουν τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα να "μπλοκάρουν" το πακέτο για την μείωση του ενεργειακού κόστους της βιομηχανίας, προ ολίγου ο αρμόδιος υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης, με δηλώσεις του τόνισε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι συμβατές με το ευρωπαϊκό δίκαιο και τις ανάγκες της εθνικής οικονομίας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα σταλεί άμεσα η σχετική τεκμηρίωση. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μανιάτη, ο οποίος σημειωτέον συμμετείχε στις σημερινές επαφές με τους επικεφαλής της τρόικας, αναφέρει:

«Συζητήσαμε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το ενεργειακό κόστος της ελληνικής βιομηχανίας. Οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι συμβατές με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις ανάγκες της εθνικής οικονομίας.

Στέλνουμε άμεσα όλη την τεκμηρίωσή μας, που βασίζεται σε αντικειμενικά στοιχεία, προκειμένου να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας στην Ελληνική βιομηχανία, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.»
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ