2014-02-26 22:40:27
Φωτογραφία για ΡΟΣ : ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Απόλλων Πατρών σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο, την πρώτη της ιστορίας του, και ένας εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης των Πατρινών, ο Ρόναλντ Ρος, μίλησε στο "Superbasket.gr" για το παιχνίδι, τους στόχους των «μελανόλευκων», αλλά και το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο έπεται.

Αρχικά, θα ήθελα δύο λόγια για το παιχνίδι.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Ο Άρης έχει μια πολύ καλή ομάδα, οι παίκτες του παίζουν σκληρά, όμως εμείς ήρθαμε εδώ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Έτσι, όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Είναι η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν για εσάς;

«Για την ομάδα σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν και το που μπορεί να φτάσει η ομάδα, όμως με βεβαιότητα, αυτή η νίκη είναι μια από τις μεγαλύτερες για φέτος».

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι κόντρα στον Ολυμπιακό. Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος;

«Ο Ολυμπιακός έρχεται στην Πάτρα! Είναι φανερό πως έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν πολλά «όπλα», τα οποία μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε. Για εμάς όμως το βασικότερο είναι να αγωνιστούμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται».

Είσαι μερικές εβδομάδες στον Απόλλωνα. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

«Όταν ήρθα στην ομάδα εκείνη βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ξεμπερδέψει και τυπικά με την παραμονή, όμως όλοι στην ομάδα έχουν εξαιρετική διάθεση, είμαστε όλοι υγιείς, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε πριν λίγο καιρό και αφού καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Άρη πιστεύω πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εμάς».

Οι στόχοι σας για το τέλος της σεζόν ποιοι είναι;

«Ο στόχος μας είναι τα Play Offs, αλλά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Έχουμε επτά παιχνίδια μέχρι το φινάλε, όμως κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ