2014-02-27 00:31:07
Φωτογραφία για Πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου
Ως γνωστόν μετά τη διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας, μιας υπηρεσίας κατά την άποψη μου αποτελεσματικής για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών, τώρα είναι φανερές πλέον οι επιπτώσεις Σ΄αυτό βέβαια έχει συμβάλλει και η χαμηλή παιδεία και οι κακές συνήθειες μιας μερίδας πολιτών που παρκάρουν τα αμάξια τους παντού, στις πλατείες, πάνω στα πεζοδρόμια, σε κοινόχρηστους χώρους, σε πεζόδρομους!!!

Σημαντική επιβάρυνση στην κυκλοφορία της πόλης έχουν δημιουργήσει και τα απλωμένα τραπεζοκαθίσματα τα οποία δημιουργούν εικόνες ντροπής με το κερασάκι στην τούρτα, τα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας για την νέα καφετέρια επί της οδού Ταγμ Τζουλάκη!!

Τα τραπεζοκαθίσματα εκεί έχουν απλωθεί σε τέτοιο βαθμό που έχουν κρύψει ολότελα το άγαλμα του ήρωα!!.

Όλα αυτά θεωρούνται ένας βιασμός ασύστολος σε μία πόλη που διαθέτει πολιτισμό, ιστορία και μνήμες….Για το λόγο αυτό προτείνω να εγκρίνουμε σαν Δημοτικό Συμβούλιο τη σύσταση μίας ομάδας κρούσης με τους εναπομείναντες δημοτικούς αστυνομικούς που θα έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες  προληπτικού χαρακτήρα. Ίσως η ομάδα αυτή σε συνεργασία με κάποιους άλλους φορείς π.χ. αστυνομία να βοηθήσουν στην αποτροπή τέτοιων άσχημων εικόνων μέσα στην πόλη και στην ενίσχυση και αναβάθμιση της ζωής των δημοτών.

Το Ηράκλειο διαθέτει ιστορία, πολιτισμό  και ιστορικές μνήμες που δεν θα πρέπει να βεβηλώνονται με τέτοιο βάναυσο τρόπο!!!

ΜΑΡΙΑ ΤΙΤΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΜΠΕΡΚΗ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ