2014-02-27 20:36:04
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣΑΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ... ΣΑΛΙΝΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Στην απόφασή του να αφήσει μουστάκι, την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά και τον... Σαλίνο, μίλησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα "Mais futebol" o μέσος του Ολυμπιακού. Πάουλο Μασάντο.

«Στην αρχή άφησα το μουστάκι για πλάκα, ήταν ένα είδος αστείου αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι το μουστάκι αποτελεί είδος σεβασμού στην Ελλάδα. Έβλεπα ότι άρεσε στον περίγυρο μου και εμφανίσιμο και αποφάσισα να το κρατήσω. Ο πατέρας μου, που ήρθε να δει το παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μουστάκι εδώ και τριάντα χρόνια. Το έκανα επίσης για να τον τιμήσω. Αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια έκταση. Ήδη στο διαδίκτυο ο κόσμος δεν μιλάει για τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Όλοι εδώ στην Ελλάδα με φωνάζουν "Μουστάκι". Το είχα αφήσει και όταν παίζαμε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά τώρα έγινε διάσημο», είπε αρχικά ο Μασάντο και συμπλήρωσε:

«Το ποδόσφαιρο για μένα είναι διασκέδαση
. Παίρνω στα σοβαρά την δουλειά, αλλά θέλω να διασκεδάζω με τους ανθρώπους. Δείτε πως πανηγύρισα το τελευταίο μου γκολ. Είμαι το πειραχτήρι μέσα στα αποδυτήρια. Είμαι εγώ αυτός που βάζει πάντα μουσική και κάνει πλάκες. Αλλά είναι και η περίοδος που επιτρέπει χαμόγελα. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός έχει να κάνει τέτοια ευρωπαϊκή πορεία κατά την γνώμη μου από το 1999».

Για το μέλλον του στην Εθνική Πορτογαλίας ο μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε: «Οι μόνοι σίγουροι για το Μουντιάλ είναι ο Ρονάλντο, ο Πέπε και ο Κοεντράο. Νομίζω ότι ο προπονητής τους παρακολουθεί όλους τους υπόλοιπους».

Τέλος, για τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό τον Σαλίνο, ο Μασάντο, είπε: «Ο Σαλίνο δεν έχει μουστάκι να αφήσει. Έχει μια τρίχα εδώ, μια εκεί... Με το μόνο με το οποίο μπορεί να αφήσει μουστάκι είναι με τα κοτσιδάκια από τα μαλλιά του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ