2014-02-28 11:50:54
Φωτογραφία για Πάτρα: Αστυνομικό φρούριο η πόλη για το Καρναβάλι - Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. και γιατί ενισχύεται η πόλη με διμοιρίες από την Αθήνα
Μεγάλη η κινητοποίηση της Αστυνομίας το Σαββατοκύριακο.

Ο πρώτος λόγος αφορά φυσικά στο Καρναβάλι. Όμως οι φόβοι των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. και η προσοχή τους στρέφονται στο...ποδοσφαιρικό πεδίο, μιάς και την Κυριακή διεξάγεται το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης"

Ερώτημα: Τί σχέση μπορεί να έχει ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι με την Πάτρα, όταν μάλιστα αυτό διξάγεται 220 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη;

Η απάντηση σύνθετη: Για όσους θυμούνται, τα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν συμβεί το βράδυ της Κυριακής του Καρναβαλιού πριν από μερικά χρόνια στην Πάτρα, με αποτέλεσμα η πόλη να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και δεκάδες καταστήματα να υποστούν σημαντικές ζημιές, προκλήθηκαν από οπαδούς δύο ομάδων, μετά από ποδοσφαιρικό ντέρμπι.

Ο φόβος της Αστυνομίας γίνεται...διπλός σήμερα, αφού ξεκίνησε η λειτουργία του κλαμπ των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα, το οποίο πριν από μερικές εβδομάδες έγινε δύο φορές στόχος αγνώστων.


Συμπέρασμα: Η Αστυνομία θωρακίζεται δια παν ενδεχόμενο, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι την Καθαρή Δευτέρα διεξάγεται το κρίσιμος αγώνας μπάσκετ Απόλλωνα Πάτρας -Ολυμπιακού στην Περιβόλα.

Ενδέχεται λοιπόν στην πόλη να καταφθάσουν, ίσως και από την Κυριακή, οπαοδοί του Ολυμπιακού με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Τα μέτρα είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του tebest.gr η Αστυνομία είναι σε γενικευμένη επιφυλακή, ενώ καταφθάνουν από αύριο στην Πάτρα και διμοιρίες των ΥΜΕΤ από την Αθήνα.

Νίκος Σύφαντος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ