2014-03-01 17:24:50
Φωτογραφία για ΤΟΝ... ΒΟΥΛΙΑΞΕ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ 23-2
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 23-2 τον Νηρέα Χαλανδρίου στον Πειραιά.

Άλλη μια νίκη, την 8η, πέτυχαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα της Α1 Πόλο. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη "διέλυσε" με 23-2 τον Νηρέα Χαλανδρίου σ' αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της 12ης Μαρτίου με την Σαμπαντέλ στην Ισπανία και από την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη) θα ενσωματωθεί σ' αυτήν και η Μπρον Νοξ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Χάρης Παυλίδης σημείωσε: "Η ομάδα δουλεύει σκληρά για τον αγώνα με την Σαμπαντέλ. Κάναμε μια καλή προπόνηση έχοντας καλό ρυθμό σε όλο το ματς. Κοιτάζουμε την Σαμπαντέλ για να είμαστε όπως πρέπει και να παλέψουμε για την πρόκριση".

Τα οχτάλεπτα: 7-1, 5-0, 6-0, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ε. 6, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Καλογεράκου 3, Πλευρίτου Μ.4, Βασιλακοπούλου Μ., Μπούικα 4, Νιαρχάκου 1, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου Α.

ΝΗΡΕΑΣ (Μιχάηλίδου): Λεοντσίνη, Σαμαρά 1, Παπατριανταφύλλου, Μηλά, Παντελίδη, Ιγνατίδη, Λιβαθηνού, Βλοντάκη, Πανουσάκη, Καλλή, Παπαδάκη, Κωστάκη, Μόσιαλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ