2014-03-01 21:12:29
Φωτογραφία για Πάτρα: Πονοκέφαλος στην ΕΛ.ΑΣ. εν όψει του αγώνα Απόλλωνας – Ολυμπιακός
Υπ ατμόν η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα μπάσκετ της ερχόμενης Δευτέρας 3 Μαρτίου στην Πάτρα μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού.

Η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών από τον Πειραιά καθώς και η επίσημη παρουσία πλέον του νέου συνδέσμου στην αχαϊκή πρωτεύουσα προκαλούν πονοκέφαλο στην τοπική ηγεσία της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο για να αντιμετωπίστούν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν, εξαιτίας της παρουσίας και των οπαδών από την Αθήνα, αφού από χθες η Πάτρα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του τελευταίου τριημέρου του Καρναβαλιού.

Παράλληλα, εκδόθηκε ανακοίνωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ότι «έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχθές, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, που θα διεξαχθεί την 03/3/2014 και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Απόλλωνα στη Πάτρα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός ΣΦ.Π. απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης για το Κλειστό Γυμναστήριο Απόλλωνα Πάτρας».

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ