2014-03-05 10:59:09
Φωτογραφία για Δράση εθελοντισμού από τη νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νέο Κόσμο
Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πραγματοποίησε δράση εθελοντικού χαρακτήρα στο Νέο Κόσμο.

Μέλη και στελέχη της Νεολαίας υπό την ευθύνη της Δώρας Παληοδήμου - Υπ. Τομέα Εθελοντισμού και του Βασίλη Μπλετσογιάννη - Υπ. Τομέα Δράσεων συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης έξω από την ελληνική επιχείρηση Σκλαβενίτης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες που δυστυχώς αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Την προσπάθειά μας στήριξε εμπράκτως και με τη παρουσία του ο βουλευτής μας και Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος.

Οι συνάνθρωποί μας που φτωχοποιούνται καθημερινά από τις μνημονιακές πολιτικές του Πρωθυπουργού της Ανάπτυξης και του ΠΑΣΟΚ, έχουν την ανάγκη όλων μας για να μπορέσουν να επιβιώσουν άλλη μια μέρα.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Νέου Κόσμου για την προσφορά τους και όσους ήρθαν εθελοντικά να αφιερώσουν χρόνο σε αυτή τη προσπάθεια.

Θα είμαστε ευτυχείς όταν πια η ελληνική κοινωνία δεν θα μας χρειάζεται και το κράτος πρόνοιας θα ξαναλειτουργήσει στη χώρα μας. Αλλά για να γίνει αυτό ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταδικάσει αυτές τις γενοκτονικές πολιτικές και να αναδείξει ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πως η ηγεσία μιας χώρας είναι λειτούργημα και όχι τσιφλίκι και χώρος των dealers της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόλεμος και Ειρήνη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόλεμος και Ειρήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ