2014-03-05 11:08:05
Φωτογραφία για Με κέφι, Αγάπη κι Ανθρωπιά τα Κούλουμα 2014 από τους Εθελοντές και το Δήμαρχο Πεντέλης
Το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη,  γιόρτασαν  τα Κούλουμα μαζί με τους Πεντελιώτες.

Μια γιορτή Ανθρωπιάς και Αγάπης  με σεβασμό στον συνάνθρωπό μας, για να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Από νωρίς  το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 3 Μαρτίου 2014 και  παρά την βροχή,  τα τραπέζια στήθηκαν στην στεγασμένη  τραπεζαρία  της Εστίας Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού του Εθελοντικού Κλιμακίου  στην Ν. Πεντέλη  και οι εθελοντές  εξυπηρέτησαν τους πολίτες προσφέροντας τους  σαρακοστιανούς μεζέδες,  λαγάνα και άφθονο κρασί.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την άψογη διοργάνωση της γιορτής, τους χορηγούς οι οποίοι για μια ακόμη φορά είναι αρωγοί στο έργο Ανθρωπιάς του Δημάρχου και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή και δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό των δημοτών. Φεύγουμε μπροστά με αυτούς που αντέχουν, πιστεύουν, μπορούν και θέλουν να στηρίξουν το αύριο των πόλεων μας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο

υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Κουμουτσάκος Γιώργος, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης, Αποστολόπουλος Θόδωρος, Μπούσουλα Άντα, Μπούρας Βασίλης και Ζώης Γιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κοντουλάκος Λευτέρης,  Γκατζόλης Παναγιώτης, Βορέας Σάββας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πεντέλης κ. Κολιός Μιχάλης, οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Μελισσίων και Ν.Πεντέλης κ.κ. Κυβέλου Τίτσα και Κιτσούλης Λευτέρης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τζαμτζής Δημήτρης και Ευαγγελίου Εύη, φίλοι και στελέχη του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» και πολλοί δημότες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ