2014-03-05 11:30:08
Φωτογραφία για Κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων!
Απίστευτα γεγονότα συμβαίνουν στο εσπερινό ΕΠΑΛ των Χανίων ,όπου μαθητές κινδυνεύουν να μην ολοκληρώσουν την ειδικότητα τους ,λόγω ξαφνικής διαθεσιμότητας καθηγητών.

Στα μέσα του σχολικού έτους ,το Υπουργείο, αιφνιδιαστικά ,αφήνει τα δύο τμήματα βρεφονηπιοκόμων χωρίς καθηγητή ,παρά την ρητή δέσμευσή του ,ότι οι μαθητές θα αποφοιτήσουν κανονικά.

Έτσι από την περασμένη Παρασκευή τα δύο αυτά τμήματα μένουν εντελώς αναίτια ''ορφανά'' από ειδικευμένο καθηγητή ,αφού τέθηκε σε διαθεσιμότητα και τα ερωτήματα είναι καίρια:

- Tι προτίθεται να κάνει η διεύθυνση του εν λόγω σχολείου ; Γιατί απ' ότι πληροφορούμαστε και παρόλο τις διαμαρτυρίες των μαθητών ,οι απαντήσεις περιέχουν αοριστολογίες και αρκετά ''θα''.

-Θα κάνει ,συγκεκριμένα ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ ,τις απαιτούμενες ενέργειες να προσληφθεί ΑΜΕΣΑ καθηγητής ειδικότητας ή και επαναπρόσληψη του ιδίου,καθώς η εξεταστική περίοδος αρχίζει περίπου σε δύο μήνες;

Kαι εν΄τέλει γιατί θα πρέπει τις αστοχίες και την ανικανότητα της κάθε πολιτικής του Υπουργείου αλλά και την αδυναμία πυγμής από πλευράς επικεφαλής του σχολείου να την πληρώνουν πάντα οι μαθητές;

chaniaport.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ