2014-03-05 11:35:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκινά άμεσα η εργολαβία για τη διάνοιξη της οδού Παναγίας Αλεξιωτίσσης
Στην απάντησή του ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός επισημαίνει: "Πριν λίγο καιρό στον Τοπικό Τύπο δημοσιεύθηκε κείμενο του συμπολίτη μας κου Δημητρίου Ζερβού, που αφορούσε την διάνοιξη της οδού Παναγίας Αλεξιωτίσσης και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Γερμανού. Ξεπερνώντας τα ειρωνικά σχόλια του συμπολίτη, θέλω να ενημερώσω τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπολίτες μου για τις ενέργειές του Δήμου.

Το εν λόγω αίτημα για την διάνοιξη της οδού Παναγίας Αλεξιωτίσσης έως την οδό Μαραγκοπούλου είναι αίτημα πολλών ετών. Από το 2011 η Διεύθυνση ΄Εργων του Δήμου Πατρέων κατόπιν εντολών δικών μου και του Αντιδημάρχου ΄Εργων κου Λοτσάρη, προχώρησε σε σχετικές Μελέτες, ο χώρος καθαρίστηκε, απομακρύνθηκαν μπάζα, αυτοκίνητα, σκουπίδια και άλλα υλικά από την περιοχή, αλλά δεν δόθηκε η δυνατότητα διέλευσης οχημάτων, έως ότου ολοκληρωθεί η διάνοιξη των υπολοίπων Κοινοχρήστων Χώρων.

Η διαμόρφωση-διάνοιξη του εν λόγω χώρου (ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως) έχει ήδη συμπεριληφθεί σε εργολαβία της Διεύθυνσης ΄Εργων Υποδομής, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, όπως επίσης και σε άλλες περιοχές της πόλης, που έχουν συμπεριληφθεί στην σχετική εργολαβία".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ