2014-03-10 23:26:28
Φωτογραφία για ΝΕΟ χαστούκι στην Χρυσή Αυγή - Κεντρώος μετά από επέμβαση ρουτίνας ο Ηλίας Κασιδιάρης
Αποσχίστηκε από τις δυνάμεις της Χρυσής Αυγής σήμερα το μεσημέρι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ύστερα από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου στον εγκέφαλο Η είδηση-σοκ ξάφνιασε πολλούς, εκτός ίσως από τους κοντινούς του ανθρώπους που πίστευαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Ηλία εδώ και αρκετό καιρό. Πράγματι, οι εξάρσεις βίας, οι ακραίες πολιτικές θέσεις και οι παράλογες αντιλήψεις για την ανωτερότητα της ελληνικής φυλής, οφείλονταν σε κακή αιμάτωση ενός μέρους του εγκεφάλου του όπως φάνηκε μετά από επέμβαση που έγινε πριν δύο μέρες στη νευρολογική πτέρυγα του Ευαγγελισμού.

«Ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό. Μπορείς επιτέλους να συζητήσεις μαζί του χωρίς να φοβάσαι μη σε δείρει." Δήλωσε πρόσωπο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που ήθελε μετά την επέμβαση ήταν ένα τηλέφωνο για να ζητήσει συγνώμη από τη Λιάνα Κανέλλη. "Συνεχίζει να του δίνει στα νεύρα η Λιάνα αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό" δήλωσε ένας από τους νευρολόγους που τον παρακολουθούν.


Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς κατά τη διάρκεια της μετεγχειρητικής του νοσηλείας ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέπτυξε μαζί τους, εύγλωττα, μια σειρά από πολιτικά επιχειρήματα που έδειχναν πως πιστεύει ότι το μεταναστευτικό είναι ένα πολύπλοκο πολιτικο-οικονομικό ζήτημα που δε λύνεται με τη βία. Επίσης, φάνηκε ξεκάθαρα ότι δε δείχνει πλέον να θεωρεί το μεταναστευτικό ως μείζον πολιτικό ζήτημα γιατί πιστεύει ότι είναι ένα σύμπτωμα της οικονομικής συγκυρίας. "Υπάρχουν σημαντικότερα θέματα που πρέπει να λυθούν. Οι ακρότητες είναι ένας πολιτικός αντιπερισπασμός που μας απομακρύνει από τη συζήτηση ιδεών και λύσεων" φέρεται να είπε σε μια νοσοκόμα.

Μετά την παραίτησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης προσέγγισε ο ίδιος το Στέφανο Μάνο και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει σύντομα ότι προσχωρεί στη Δράση. Άλλες πληροφορίες τον θέλουν να σκέφτεται σοβαρά την επανίδρυση του ΚΟΔΗΣΟ.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει λακωνικά ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί τον κεντρώο πολιτικό, χώρο ενώ θα αφιερώσει και χρόνο στο όνειρο της ζωής του, να γίνει επιτέλους μέλος ενός κουαρτέτου εγχόρδων μουσικής δωματίου.

Το άρθρο είναι προϊόν φαντασίας, άρα και χιουμοριστικό από το theblob.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ