2014-03-10 23:14:23
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ... ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Ο Μίτσελ ετοιμάζει το πλάνο του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας πρωτίστως στο μυαλό του το αμέσως επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, ενώ αναμένονται ξανά αλλαγές για να πάρουν ανάσες οι παίκτες που πρέπει.

Στον Ολυμπιακό από την Τρίτη και μετά πιάνουν... ξανά δουλειά για τα προσεχή παιχνίδια με Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη (κεκλεισμένων των θυρών) και Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ στον καθοριστικό επαναληπτικό για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άπαντες στο Λιμάνι επιθυμούν να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς πρωταθλήματος με τους Θρακιώτες, όπου θα διασφαλιστεί και μαθηματικά ο φετινός τίτλος. Στη συνέχεια ακολουθεί ο πρώτος εκ των δύο μεγάλων στόχων που έχουν απομείνει για τον σύλλογο για φέτος: η ρεβάνς με τη Μάντσεστερ όπου οι πρωταθλητές επιζητούν να κάνουν ένα καλό ματς και να πάρουν την πρόκριση.


Το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζεται από τώρα για τη Γιουνάιτεντ με τον Μίτσελ να έχει την πρόθεση να ξεκουράσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες απ' εκείνους που υπολογίζει για βασικούς κόντρα στυς Άγγλους την ώρα που περιμένει και την επιστροφή των Μαρκάνο και Σαβιόλα, δύο παικτών στους οποίους ποντάρει αρκετά.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να διασφαλίσει ο Ολυμπιακός να είναι.. φορτσάτος στα επόμενα παιχνίδια, παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλει ενώ στη συνέχεια τον περιμένει και ο έτερος μεγάλος στόχος του, που δεν είναι άλλος από το Κύπελλο Ελλάδας και οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Για το ματς της Κυριακής πάντως οι παίκτες των ερυθρόλευκων σχολίαζαν πως τους έγιναν από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πολλά σκληρά και αρκετά επικίνδυνα μαρκαρίσματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ