2014-03-12 05:29:37
Φωτογραφία για Πάτρα: Αν δεν φώναζα θα με βίαζε - Σοκάρουν τα όσα είπε η 38χρονη που παρ' ολίγο να πέσει θύμα βιασμού
Στον ανακριτή οδηγήθηκε την Τρίτη, προκειμένου να απολογηθεί, ο 24χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού σε βάρος 38χρονης, έξω από το σπίτι της στην Πάτρα, την ώρα που είχε βγει για να πετάξει τα σκουπίδια.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος, με τους περιοριστικούς, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή. Ο 24χρονος είναι υποχρεωμένος κάθε 1η και 15 του μήνα να παρουσιάζεται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

"Με πλησίασε από πίσω και άρχισε να με χαϊδεύει. Αν δεν φώναζα θα με είχε βιάσει" φέρεται να είπε στην αστυνομία η 38χρονη. Το περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι κοντά στο ΑΤΕΙ Πατρών. Τις φωνές της γυναίκας άκουσε ο φίλος της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σοκαρίστηκαν από την περιπέτεια της 38χρονης γυναίκας. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η γυναίκα κατέβηκε από το σπίτι της για να πετάξει τα οικιακά σκουπίδια. Την πλησίασε από πίσω ο 24χρονος και άρχισε να την χαϊδεύει. Σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας την έριξε στο έδαφος. Η γυναίκα υποστηρίζει οτι εάν δεν φώναζε, ίσως και να είχε πέσει θύμα βιασμού.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: "σύμφωνα με καταγγελία της 38χρονης, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, στις 9-3-2014 το απόγευμα, έξω από το σπίτι της στην Πάτρα, δέχθηκε επίθεση από τον 24χρονο, ο οποίος με τη χρήση σωματικής βίας την έριξε στο έδαφος θωπεύοντας την.

Ο δράστης δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθότι έγινε αντιληπτός από φιλικό πρόσωπο της παθούσας, ενώ στην προσπάθεια του να διαφύγει, με δίκυκλη μοτοσικλέτα, εμβόλισε το όχημα του φίλου της 38χρονης, που είχε προστρέξει σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο συλληφθείς αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ