2014-03-12 21:15:31
Φωτογραφία για Σχετικά με την εφαρμογή ARGONAYTIS...
Πολλοί από εσάς που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μου "ARGONAYTIS" και σας ευχαριστώ όλους πρώτα από όλα αφού από κάθε γωνιά της γης την έχετε κατεβάσει, θα διαπιστώσατε τις τελευταίες ώρες να εμφανίζονται διαφημίσεις και μάλιστα αρκετές με αποτέλεσμα αρκετοί να μου παραπονεθείτε Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στην εφαρμογή δεν είναι δικές μου και σε καμιά περίπτωση δεν μου φέρνουν κανένα κέρδος εμένα, αλλά πρόκειται για μια μορφή πίεσης από το site που χρησιμοποίησα για να την δημιουργήσω με σκοπό να πληρώσω την μηνιαία συνδρομή που έχει λήξει και φυσικά και η εφαρμογή έχει κλειδώσει.

Επειδή τα έξοδα είναι πολλά και όπως γνωρίζετε δεν έχω έσοδα αφού όλα είναι δωρεάν πληρώνω μόνο όταν πρόκειται να κάνω κάποιες αλλαγές και αυτό μου δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή μόνο για έναν μήνα.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο και οι μόνες διαφημίσεις που είναι δικές μου είναι στο Blog και πουθενά αλλού.

Ελπίζω να απολαύσετε την εφαρμογή μου όσο ενοχλητικές και να είναι οι διαφημίσεις αφού άλλωστε την κρατάτε εδώ και καιρό στις πρώτες θέσεις.

Να πω πως πριν προλάβουν να μου την κλειδώσουν διορθώθηκαν κάποια κανάλια, αφαιρέθηκαν αυτά που δεν λειτουργούσαν και προστέθηκαν και μερικά καινούργια.

Σας ευχαριστώ για όσα έχετε γράψει στα σχόλια του AppStore  (που πραγματικά είναι απίστευτα και αμφιβάλω αν έχουν γραφτεί για άλλες εφαρμογές) και όσο μπορώ θα την αναβαθμίζω κατά καιρούς. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ