2014-03-12 21:16:06
Φωτογραφία για Αναγνώριση του έργου του ΣΠΑΥ από τον Δήμο Κρωπίας
Ο Δήμος Κρωπίας βράβευσε τους εργαζομένους του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) για τη συμβολή τους στην πυροπροστασία, στο πλαίσιο απολογιστικής εκδήλωσης για την αντιπυρική περίοδο 2013 που διοργάνωσε στο δημαρχείο της πόλης, στις 07/3, σε συνεργασία με Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας της ευρύτερης περιοχής, τοπικών συλλόγων Κορωπίου, υπαλλήλων και υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας.

Τη τιμητική διάκριση παρέλαβε από τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Κώστας Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο Νίκο Χαρδαλιά, Δήμαρχο Βύρωνα, όπως και τους εργαζομένους.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «Η βράβευση των εργαζομένων του ΣΠΑΥ από το Δήμο Κρωπίας επιβεβαιώνει την προσπάθειά τους που γίνεται σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για αυτούς ως εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΥ το οποίο εκπροσωπεί όλους τους Δήμους- μέλη, τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί που με τη συμβολή τους προωθούν το έργο του Συνδέσμου το οποίο δεν είναι άλλο από την προστασία για την ανάπτυξη του Υμηττού».


Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης τόνισε ότι «Η Πυροσβεστική μας Υπηρεσία, ο σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας, ο Κυνηγετικός σύλλογος, οι τοπικοί σύλλογοι και οι εθελοντικές ομάδες των Δήμων, οι εργαζόμενοι στον ΣΠΑΥ, οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι εθελοντές, οι δωρητές και χορηγοί μας, που τιμούμε ονομαστικά, είναι η "ανθρώπινη περιουσία" του Δήμου μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διοικητής Π.Υ. Κρωπίας, ταξίαρχος Αθανάσιος Τζοίτης απένειμε τίτλο τιμής στον αδελφό του πεσόντα πυροσβέστη Ηλία Παπαθεοδώρου ενώ τιμήθηκαν οι εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας δασοπυρόσβεσης του Υμηττού.

Το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος, Δημοσθένης Καβέτσος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ