2014-03-13 21:07:31
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ... ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ!
Ένα ακόμα ρεκόρ έκανε ο Ριβάλντο, ο οποίος συνεχίζει να παίζει μπάλα στα... 42 του στην Μότζι Μιρίμ, ομάδα στην οποία είναι και ιδιοκτήτης!

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στον εκτός έδρας αγώνα με την Σάο Μπερνάρντο (1-1) για την 13η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος «Παουλίστα» στις 9 του μήνα συμπλήρωσε τις 900 επαγγελματικές συμμετοχές!!!

Ο Βραζιλιάνος, που είναι ο έβδομος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ήταν στην ενδεκάδα της Μότζι Μιρίμ του, και έγινε αλλαγή στο 73’, όταν μπήκε στον αγώνα ο Εβέρτον Ελένο! Το παιχνίδι έληξε 1-1 και το γκολ για την ομάδα του Ριβάλντο, που κινδυνεύει σημείωσε ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Έντσον Ράμος Ρατίνιο.

Ο Ριβάλντο, που εκτός από τη Βραζιλία έχει παίξει Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ουζμπεκιστάν, και Ανγκόλα πατάει... ακόμα γερά στα πόδια του και συνεχίζει να παίζει μπάλα! Στη Μότζι Μιρίμ παίζει, άλλωστε, μαζί με τον γιό του, όπως έχουμε αναφέρει, ενώ όταν άφησε την Σάο Καετάνο, είχε πει πως θα... κρεμμάσει τα παπούτσια, αλλά άλλαξε απόφαση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ