2014-03-14 20:32:28
Φωτογραφία για Κατεβάστε το νέο εργαλείο και κάνετε  jailbreak στο ios 7.1
Όπως έχουμε αναφερθεί από τις πρώτες ώρες που η Apple κυκλοφόρησε το ios 7.1 έχουν κλείσει οι "τρύπες" που χρησιμοποίησαν οι Evad3rs για να τρέξουν το jailbreak σε αυτό το firmware με αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέουν να λειτουργήσουν τα εργαλεία Evasi0n Ωστόσο όμως οι χρήστες με συσκευές iphone 4 μπορούν να κάνουν jailbreak και αυτό το χρωστάμε στον Geo Hot που πρώτος έφτιαξε τα εργαλεία για jailbreak που μάλιστα επεμβαίνουν κατευθείαν στον πυρήνα του επεξεργαστή A4 με αποτέλεσμα η Apple να μην μπορεί να κάνει τίποτε όσα χρόνια και να περάσουν κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε στους νεότερους επεξεργαστές ακόμη.

Έτσι όσοι έχετε πάει από περιέργεια στο ios 7.1 που λένε πως στο iphone 4 λειτουργεί καλύτερα μπορείτε να κάνετε κανονικά jailbreak που όμως θα είναι tehered.

Κάτι που σημαίνει πως αν κλείσει η συσκευή σας για οποιοδήποτε λόγο δεν θα εμφανίζεται το jailbreak και θα πρέπει να ξανά συνδέσετε την συσκευή σας στον υπολογιστή και να τρέξετε το "Tethered Boot" για να ανοίξει σωστά η συσκευή και να φανεί πάλι ο Cydia.


Το νέο εργαλείο λέγεται JB IOS7 και είναι μια δημιουργία ενός Ρώσου και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο πιο κάτω και λειτουργεί μόνο σε windows.

Το jailbreak ολοκληρώνεται σε τρία βήματα και απλά πατάτε τα αντίστοιχα κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω.

Αφού ολοκληρωθεί το jailbreak κάτω θα βρείτε και τις επιλογές TetheredBoot  που είναι τρις ανάλογα με το μοντέλο που έχετε για να ανοίξετε κανονικά την συσκευή και χαρείτε πλέον τον cydia και στο ios 7.1

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή όπως και με το Evasi0n που πατάμε μονό ένα πλήκτρο χωρίς να σημαίνει πως είναι και δύσκολη, θα πρότεινα πριν ξεκινήσετε να δείτε το σχετικό video πιο κάτω
... argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ