2014-03-15 10:41:19
Φωτογραφία για Καλάβρυτα: Συναγερμός για το ζευγάρι που κλείνει δωμάτια και δεν πληρώνει!
Είναι ένα νεαρό ζευγάρι που η «φήμη» του έχει φθάσει μέχρι τα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων (αλλά και άλλων περιοχών) και το οποίο φαίνεται πως έχει τη συνήθεια να κλείνει δωμάτια σε ξενοδοχεία, να κοιμούνται και να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους, αλλά την προηγούμενη από την ημέρα δηλωμένης αναχώρησης νύχτα... φεύγουν με τα πράγματά τους τους χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί!

Οι διευθύνσεις αρκετών ξενοδοχείων της χώρας έχουν επικοινωνήσει μέσω mail με συναδέλφους τους και τους έχουν ενημερώσει για το ζευγάρι που κινείται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ανά τη χώρα! Μεταξύ διευθύνσεων ξενοδοχείων κυκλοφόρησε το εξής μήνυμα: «Μόλις σήμερα το πρωί μας ενημέρωσαν από τη Μακρυνίτσα Πηλίου για ζευγάρι (πελάτες) οι οποίοι κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία και μία ημέρα προ της δηλωμένης αναχώρησης φεύγουν νύχτα βεβαίως χωρίς να πληρώσουν το ξενοδοχείο. Όπως μας ενημέρωσε η συνάδελφος, οι συγκεκριμένοι πελάτες το έχουν σαν επάγγελμα και καυχιόνται μέσω του facebook για την τακτική τους.

Κατά την άφιξή τους ο άνδρας δεν έχει ταυτότητα και της γυναίκας είναι πλαστή γι αυτό και η άφιξή τους είναι συνήθως βράδυ»!Το ζευγάρι είναι ηλικίας 26-30 ετών, ο άνδρας εμφανίζεται ως Κώστας Β. με καταγωγή από τη Λακωνία και η κοπέλα ως Χριστίνα Κ. με τόπο καταγωγής από την Αλβανία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ... ΜΠΑΚΑΚΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ... ΜΠΑΚΑΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ