2014-03-16 11:40:20
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ
Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέμειναν ενωμένοι και ψύχραιμοι μετά τις πρώτες αποτυχίες στην Ευρώπη απέδωσε την άνετη νίκη επί της Εγκερ ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν δώρο για εκείνον, μετά το ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του μέσα στην εβδομάδα και στάθηκε στην προσπάθεια όλων στην ομάδα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο Ανδρών, αφού έχει αλλάξει η ψυχολογία και χαρακτήρισε φαβορί τη Ριέκα στη μεταξύ τους αναμέτρηση την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Ίσως είναι κι ένα δώρο για εμένα, για το ατύχημα που είχα. Κυρίως, θα έλεγα ότι είμαι ανακουφισμένος, καθώς πέρασα μια δύσκολη εβδομάδα. Το μυστικό μας είναι ότι μείναμε ενωμένοι και ψύχραιμοι, παρά το 0/4 που είχαμε. Μας αρέσει που παίζουμε καλά και είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Από εδώ και πέρα, έχουμε πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, είμαστε μια διαφορετική ομάδα με πολύ διαφορετική ψυχολογία. Πιστεύουμε στην άμυνά μας και στην επίθεση κι αυτό με ικανοποιεί.

Η Ριέκα είναι το φαβορί, καθώς είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος, αλλά κι αυτοί, πλέον, μας βλέπουν με άλλο μάτι. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στην Ουγγαρία, καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τρεις ή, τουλάχιστον, ένα βαθμό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ