2014-03-17 11:47:53
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΣΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Επεισοδιακή ήταν η εκκίνηση στο γκραν πρι της Αυστραλίας, με τον Καμούι Κομπαγιάσι να αντιμετωπίζει πρόβλημα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο μονοθέσιο του Φελίπε Μάσα και τελικά τέθηκαν και οι δυο εκτός αγώνα.

«Κάποιος με χτύπησε στην εκκίνηση και είναι κρίμα γιατί όλα ήταν υπό έλεγχο. Πραγματικά ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός, ήμουν στην γραμμή μου, αλλά κάθε φορά ο Καμούι κάνει το ίδιο. Δεν μπορείς να φρενάρεις στα 50 μέτρα σε μία τέτοια εκκίνηση. Δεν ξέρω πια είναι η διαφορά στην εκκίνηση που έκανε ο Καμούι και σε αυτή που είχε κάνει ο Ρομάν στο Σπα. Ελπίζω να του δώσουν μια μεγάλη τιμωρία, επειδή δεν μπορεί να το κάνει αυτό», δήλωσε ο Μάσα μετά τον αγώνα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Ο Ιάπωνας από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter, γράφοντας: «Συγγνώμη για την αναστάτωση. Ήταν δικό μου λάθος, συγγνώμη στην ομάδα και στον Φελίπε».

Πάντως, οι αγωνοδίκες… αθώωσαν τον πιλότο της Caterham, καθώς θεώρησαν ότι είχε τεχνικό πρόβλημα το μονοθέσιό του. Αφού έλεγξαν τις τηλεμετρίες του Ιάπωνα, δεν του επέβαλλαν κάποια ποινή.

Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ