2014-03-17 12:23:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Η απάντηση του ΟΣΕ για την διάβαση στον Καστελλόκαμπο
Το ότι οι διαβάσεις του προαστιακού σιδηροδρομικού δικτύου της Πάτρας συντηρούνται κανονικά διαβεβαιώνει εγγράφων ο ΟΣΕ με αφορμή δημοσίευμα του «Κόσμου» σε σχέση με την διάβαση του ΟΣΕ στον Καστελόκαμπο.

Τα πέντε σημεία που υπογραμμίζονται στην ανακοίνωση του ΟΣΕ, είναι πρώτον, ότι όλες οι διαβάσεις του προαστιακού σιδηροδρόμου συντηρούνται κανονικά επί τη βάσει προγράμματος συντήρησης και μέχρι σήμερα δεν έχει δηλωθεί καμία βλάβη.

Δεύτερον, ότι κατά τις ημερομηνίες 18 και 19 Φεβρουαρίου υπήρξε κοπή και κλοπή των καλωδίων των ισόπεδων διαβάσεων Κανελλοπούλου και Καστελοκάμπου.

Τρίτον, ότι η βλάβη που προξενήθηκε στα ΑΣΙΔ από την κλοπή των καλωδίων αποκαταστάθηκε αυθημερόν από το αρμόδιο συνεργείο, το οποίο πραγματοποιούσε εργασίες προγραμματισμένης συντήρησης των ΑΣΙΔ του προαστιακού σιδηροδρόμου της Πάτρας.

Τέταρτον, πιθανόν η φωτογραφία να ελήφθη κατά τις ημερομηνίες αποκατάστασης βλαβών συντήρησης των διαβάσεων και πέμπτον, ότι σε περιπτώσεις μη λειτουργίας των διαβάσεων ο κανονισμός κυκλοφορίας του ΟΣΕ προβλέπει τον ασφαλή τρόπο διέλευσης των συρμών από αυτές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ