2014-03-17 12:23:29
Φωτογραφία για Είσαι κοντά μας, μη φοβάσαι πια
Ήταν ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 03:00, όταν σηκώθηκα για να φροντίσω και να θερμομετρήσω τα άρρωστα μικρά μας. Και πιστέψτε με, σε ένα σπίτι με τόσα παιδάκια πάντα θα υπάρχουν ένα ή δύο που θα θέλουν λίγη φροντίδα παραπάνω. Με τη βοήθεια από το φως του διαδρόμου μπήκα και ακούμπησα το πρώτο κεφαλάκι για να δω αν είναι ζεστό και να ακολουθήσω τη διαδικασία της θερμομέτρησης και των αντιπυρετικών.

«Φύγε, φύγε. Άσε με ήσυχη!» φώναξε το κοριτσάκι τρομαγμένο μέσα στο ύπνο του. Η αντίδραση με πόνεσε πολύ, αλλά δεν με ξάφνιασε. Δυστυχώς, γνώριζα για τις νυχτερινές επισκέψεις του «πατέρα» της μικρούλας .

«Ηρέμησε καρδούλα μου! Εγώ είμαι! Είσαι κοντά μας, μη φοβάσαι πια!» προσπάθησα να την καθησυχάσω. Το παιδάκι ανασηκώθηκε, κοίταξε το δωμάτιο με τα όμορφα χρώματα, τα κεφαλάκια των φιλενάδων της που κοιμόντουσταν ήρεμα και τα μάτια της σταμάτησαν στα δικά μου. Μου χαμογέλασε και όπως της χάιδευα τα μαλλιά, γύρισε και με φίλησε στο χέρι και με κράτησε σφιχτά. Περίμενα κοντά της μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος και παράλληλα ευχόμουν να μπορέσει αυτή η παιδική ψυχούλα να επουλώσει τα τραύματα και να ξεπεράσει τον εφιάλτη που γνώρισε.

ΠΗΓΗ: hamogelo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ