2014-03-17 21:18:41
Φωτογραφία για Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ... ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΤΕ ΧΕΑ
Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεσμεύτηκε στον κόσμο της Γιουνάιτεντ πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση.

Σε δηλώσεις του στο site της UEFA ο Ντε Χέα υπογράμμισε: «Ξέρουμε καλά πως παίξαμε άσχημα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς και νίκησε δίκαια».

Για τη ρεβάνς όμως ο Ισπανός γκολκίπερ τόνισε ό,τι «υπάρχει όμως και μία ρεβάνς. Ένα παιχνίδι στην έδρα μας όπου με τον κόσμο μας στο πλευρό μας θα είναι αλλιώς για εμάς.

Θα πάμε σε αυτόν τον αγώνα, θα παλέψουμε σκληρά και θα επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό στον αντίπαλό μας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και την πρόκριση. Πρέπει να αποδώσουμε καλά και να πρεσάρουμε δυνατά τον αντίπαλό μας».

Κλείνοντας ξεκαθάρισε: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να πετύχουμε ό,τι δεν καταφέραμε στην Αθήνα. Με την εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οιμ οπαδοί μας μπορούμε να πετύχουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα ματς αυτά είναι διαφορετικά.

Δεν έχουν σχέση με το αγγλικό πρωτάθλημα. Σε τέτοιες αναμετρήσεις υπάρχουν άλλα κίνητρα και συναισθήματα. Σε κάποιες φορές νιώθεις πως πρέπει να περιμένεις πάρα πολύ για να έρθουν. Μετά μπορείς να την απολαύσεις. Αφότου όμως έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσες. Είναι ένα όνειρο για μένα να σηκώσω μία μέρα το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ