2014-03-18 15:08:31
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΙΤΣ : ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ...
Μια νέα πρόκληση στην καριέρα του ήθελε ο Νεμάντια Βίντιτς και γι’ αυτό αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως αυτή η απόφασή του δεν έχει σχέση με την αλλαγή που έγινε το καλοκαίρι στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ο Σέρβος αμυντικός αναφέρθηκε και στην αρνητική εικόνα που έχει φέτος η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή και τώρα ψάχνω για μια νέα πρόκληση στην Ιταλία με την Ίντερ», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος και συμπλήρωσε:

«Το γεγονός ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έφυγε δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου να φύγω από την Γιουνάιτεντ. Ήταν οχτώ καταπληκτικά χρόνια. Υπέροχες αναμνήσεις, πέντε τίτλοι, το Τσάμπιονς Λιγκ και που έπαιξα με αρκετούς μεγάλους παίκτες. Είναι δύσκολο το να σκέφτομαι το πόσος καιρός έχει μείνει για να παίξω με την ομάδα. Θα ήθελα να τελειώσω σε ένα υψηλό επίπεδο με καλές εμφανίσεις, ως άτομο και ως ομάδα».

Για την κακή εικόνα που έχει φέτος η ομάδα της Αγγλίας υπογράμμισε: «Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη συζήτηση. Αλλάξαμε τον προπονητή μας. Είναι μια μετάβαση. Ο Μόγιες χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί με τους παίκτες και εμείς το ίδιο με εκείνον, αλλά δεν πίστευα ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο άσχημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ