2014-03-20 20:21:07
Φωτογραφία για Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ξανθόπουλος μιλάει για όλα
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ξανθόπουλος, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στον Νίκο Κατσαρό, για -το χθεσινό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: «Ο Ολυμπιακός μπορούσε να προκριθεί απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πάλευε να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα ατομικά του λάθη στα δύο πρώτα γκολ και όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που έχεις, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Το πέναλτι ήταν καθαρό και ήταν αστεία η συμπεριφορά του Χολέμπας. Απλώς ήταν θολωμένος και δεν είχε καθαρό μυαλό. Από το μυαλό ξεκινούν όλα και αν είναι θολωμένο, τότε κάνεις πολλά λάθη. Ήταν λάθος η τοποθέτησή του, δεν είχε καθαρό μυαλό και ο αντίπαλος είχε τον Μανωλά μπροστά του. Τέτοια λάθη πληρώνονται στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει. Αν δούμε την εικόνα και των δύο ομάδων, το 3-0 είναι υπερβολικό και δεν αντικατοπτρίζει την απόδοση και των δύο ομάδων. Απλώς η Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού, κάτι που δεν έκανε εκείνος.


Ο Ολυμπιακός έδειξε καλή συμπεριφορά, έπαιξε ποδόσφαιρο και δεν φοβήθηκε το παιχνίδι. Απλώς πλήρωσε τα ατομικά του λάθη και την αστοχία του στις ευκαιρίες που είχε. Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στον Ντε Χέα, όπως κάναμε τον Δεκέμβρη μέχρι σήμερα με τον Ρομπέρτο. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, να μην αλλάξει φιλοσοφία στο παιχνίδι της και με μερικές ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή θα πάρει τα πάνω της. Από τη στιγμή που έχεις παίκτες σε θέσεις-κλειδιά, τότε μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις ανοδική πορεία.

Αυτή η ευκαιρία που είχε φέτος, δεν πιστεύω ότι θα του παρουσιαστεί στο μέλλον. Η Μάντσεστερ ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών και είχε το 2-0 του πρώτου αγώνα. Αν ο Ολυμπιακός είχε κάποιους πιο ποιοτικούς παίκτες σε ορισμένες θέσεις, τότε θα είχε πάρει σίγουρα την πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες. Αυτό, όμως, μπορεί να το προετοιμάσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να πετύχει κάτι ανάλογο την χρονιά που μας έρχεται».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ