2014-03-20 21:11:06
Φωτογραφία για Τροχαίο εξελίχθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς και ... κατέληξε σε σύλληψη στην Πρέβεζα
Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Λ. Ιωαννίνων στην Πρέβεζα το οποίο αρχικά ξεκίνησε από τροχαίο υλικών ζημιών, εξελίχθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς και κατέληξε σε σύλληψη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, λίγο πριν τις 11:00 σήμερα το πρωί, συνέβη τροχαίο με υλικές ζημιές στη Λ. Ιωαννίνων στο ύψος του νεκροταφείου.

Οι δύο οδηγοί των οχημάτων ένας ηλικιωμένος και ένας αλλοδαπός φαίνεται ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Ο αλλοδαπός οδηγός όμως, αποχώρησε από το σημείο της σύγκρουσης αφού έσπασε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και τον καθρέφτη του οχήματος του ηλικιωμένου οδηγού.

Στο μεσοδιάστημα είχε ενημερωθεί η αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε άμεσα στο σημείο ξεκίνησε αναζητήσεις προκειμένου να εντοπίσει τον ευέξαπτο οδηγό κάτι το οποίο και έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

Όμως ο αλλοδαπός οδηγός φαίνεται πως ήταν διαθέσιμος να συνεργαστεί αντιδρώντας στις υποδείξεις των αστυνομικών για να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψή του…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ