2014-03-25 20:55:05
Φωτογραφία για Ένταση στα Τρίκαλα στην κατάθεση στεφάνων!
Έντονη αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ Τρικάλων Χρόνη Αγορίτσα και φραστική αντιπαράθεση με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη Την έντονη αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τρικάλων κ. Χρόνη Αγορίτσα προκάλεσε το γεγονός ότι δεν προκλήθηκαν τα κόμματα από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της ΣΜΥ.

Ο κ. Αγορίτσας, μετά την κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, κατέθεσε το στεφάνι των ΑΝ.ΕΛ Τρικάλων και απευθυνόμενος στον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Μιχαλάκη  είπε ότι θα πρέπει να ντρέπονται που δεν προσκάλεσαν τα κόμματα σε μια τέτοια επέτειο, προσθέτοντας όσο και αν δεν μας θέλετε θα μας βρίσκετε μπροστά σας.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης απάντησε ότι "όλοι προσκλήθηκαν μέσω του Τύπου" και πως "εσείς πρέπει να ντρέπεστε γι΄αυτά που λέτε...".

Ωστόσο η "εντολή" να μηνγίνουν καταθέσεις στεφάνων από κόμματα φαίνεται και από το γεγονός ότι υπήρξε και στεφάνι από την τοπική Ν.Δ το οποίο δεν κατατέθηκε και αφέθηκε στο πεζοδρόμιο.
trikaladay.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ