2014-03-25 20:55:12
Φωτογραφία για ΤΟ... EXTRA ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
Η Εφές Αναντολού πανηγύρισε την τελευταία νίκη της στο TOP-16 στις 31 Ιανουαρίου ωστόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκαθάρισε ότι οι Τούρκοι έχουν έξτρα κίνητρο σε κάθε αγώνα τους στη Euroleague.

To 66-72 επί της Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (31/01) ήταν η τελευταία νίκη της Εφές Αναντολού στο TOP-16.

Ακολούθησαν έξι συνεχόμενες ήττες και ο μαθηματικός αποκλεισμός από τη συνέχεια της Euroleague για την Εφές που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες στη διοργάνωση όμως αποκλείστηκε πρόωρα.

Πλέον οι Τούρκοι καλούνται να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (27/03, 20:45) κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα και ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το έξτρα κίνητρο της Εφές.

''Έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε τον επαγγελματισμό και την αντίδρασή μας στα παιχνίδια που απομένουν ως την ολοκλήρωση του TOP-16. Έχουμε έξτρα κίνητρο σε κάθε αγώνα στην Euroleague'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαλκιδαίος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Μπιρκάν Μπατούκ πρόσθεσε με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τους Βάσκους: ''Θέλουμε να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο TOP-16 όσο το δυνατόν καλύτερα και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα Τουρκίας! Θέλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα τούρκικα playoffs. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα''.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ