2014-03-26 19:20:31
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΣΟΓΛΑΝ ΜΠΟΙ» (VIDEO)
Για πολιτικό κόμπλεξ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ο Πάνος Σκουρλέτης τη Λιάνα Κανέλλη, η οποία χαρακτήρισε «τσογλάν μπόι» τον Αλέξη Τσίπρα, επειδή στο ντοκιμαντέρ ''Το Νήμα'' ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να γελάει όταν η βουλευτής του ΚΚΕ δέχεται το χαστούκι από τον Ηλία Κασιδιάρη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Η κ. Κανέλλη αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει αυτό το σόου, προχθές στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη, χωρίς να έχει δει όλο το ντοκιμαντέρ, όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Ισχυρίστηκε πράγματα που είναι εκτός τόπου και χρόνου» ανέφερε ο κ. Σουρλέτης στον ραδιοφωνικό σταθμό ''ΒΗΜΑ FM'' και πρόσθεσε: «Βγάζει ένα πολιτικό κόμπλεξ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα θα έλεγα ότι η κ. Κανέλλη πριν από λίγες εβδομάδες μας είχε πει ότι εάν στον δεύτερο γύρο είναι ο κ. Σακελλαρίδης ή ο κ. Κασιδιάρης δεν ξέρει τι θα κάνει».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είναι πρόβλημα του ΚΚΕ εάν οι βουλευτές και τα στελέχη του θα υιοθετούν αυτό τον λόγο και τόνισε: «Δεν είναι θέμα βεντέτας, η κ. Κανέλλη το ξεκίνησε. Φαίνεται, τελικά, ότι η ακραία πολιτική στάση πολεμικής των στελεχών του ΚΚΕ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, τους κάνει να υιοθετούν τέτοιες συμπεριφορές».


Η διαμάχη ξεκίνησε εξαιτίας του τρέιλερ του ντοκιμαντέρ ''Το Νήμα'', στο οποίο παρουσιάζεται η σκηνή του ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και το χαμόγελο του Αλέξη Τσίπρα στο χαστούκι, ο οποίος στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται να παρακολουθεί την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μετά την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη ο κ. Τσίπρας αποστρέφει το πρόσωπό του και λέει χαμογελώντας νευρικά, απευθυνόμενος στους ντοκιμαντερίστες, «ο άνθρωπος είναι ψυχοπαθής».

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega, η κ. Κανέλλη ανέφερε ότι είδε μόνο το τρέιλερ της ταινίας, καθώς αναζήτησε το ντοκιμαντέρ και δεν κατάφερε να το βρει ολόκληρο. Και συμπλήρωσε: «Εκεί τον δείχνει να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία. Από ολόκληρο το ντοκιμαντέρ 75 λεπτά πήρε το χαστούκι και γελάει. Και λέει ότι εγώ επιτέθηκα πρώτη (σ.σ. η σχετική σκηνή δεν υπάρχει στο τρέιλερ). Εντάξει, ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα. Και παίρνει και την βουλευτίνα του τηλέφωνο και της λέει, μανάρι μου, δεν σε υπερασπίστηκε ο Παυλόπουλος».

Απαντώντας στην επίθεση της βουλευτή οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ανέφεραν μεταξύ άλλων πως «αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Αν η Λ.Κανέλλη επιτεθεί στον Αλ.Τσίπρα ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει».

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ