2014-03-26 23:01:17
Φωτογραφία για ΒΕΡΓΟΣ : ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Χαρούμενος για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Νίκος Βέργος, τονίζοντας πάντως πως ήθελε να το συνδυάσει και με νίκη.

Ο νεαρός φορ του Θρύλου ισοφάρισε το γκολ του Ντε Μπλάσις στην Τρίπολη, όμως είδε την ομάδα του να χάνει τελικά με 2-1. Αυτό όμως δεν τον πτοεί όπως είπε, εκθειάζοντας μεταξύ άλλων, τον Μίτσελ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στη SuperLeague, αλλά θα προτιμούσα να συνδυαστεί με νίκη», τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός του Θρύλου.

Για το νέο τρόπο ζωής που έχει από τότε που έγινε επαγγελματίας: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, όμως είναι τιμή να είμαι στην πρώτη ομάδα και αυτό με βοηθάει πολύ. Είναι πολύ πιο δύσκολο να προπονείσαι σε ρυθμούς επαγγελματικής ομάδας».

Σχετικά με το ματς με τον Αστέρα: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ αλλά ισοφαρίσαμε, πιέσαμε αλλά σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα».

Για τον Μίτσελ τόνισε: «Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με έναν τέτοιο προπονητή. Μου λέει να είμαι συγκεντρωμένος και να δουλεύω συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ