2014-03-26 23:12:10
Φωτογραφία για ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ... ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ!
Πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σταύρου Νταϊφά!

Αυτό που έγινε όμως από μερίδα οπαδών του Αστέρα Τρίπολης, χαρακτηρίζεται μόνο από μια λέξη και αυτή είναι η λέξη... ΝΤΡΟΠΗ!

Συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 87 χρονών!

Τη στιγμή εκείνη λοιπόν, μερίδα οπαδών των Αρκάδων, έβριζαν χυδαία το Θρύλο και τους ποδοσφαιριστές του και δεν σεβάστηκαν ούτε λεπτό τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο των ερυθρόλευκων!

Σπίλωσαν τη μνήμη του ανθρώπου που προσέφερε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δείχνοντας το κόμπλεξ τους προς τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον. Οι κύριοι αυτοί -αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι- δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει "φύγει", ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε την ομάδα τους η οποία απέδιδε και αυτή φόρο τιμής στον Σταύρο Νταϊφά, ούτε τίποτα!

Μάλιστα, το έκαναν αυτό, χωρίς να βρίσκεται απέναντι στην εξέδρα των φιλοξενούμενων ο λαός του Θρύλου... Το μόνο που έδειξαν απλόχερα ήταν το... κόμπλεξ τους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο άγνωστος αδελφός του Daniel Craig
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο άγνωστος αδελφός του Daniel Craig
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ