2014-03-27 21:12:12
Φωτογραφία για Πατρινοί έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες ανεβαίνουν την Κυριακή στην Αθήνα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Η ΟΕΒΕΣΝΑ έχει προγραμματίσει την Κυριακή 30/3/2014 ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου μετάβαση με πούλμαν δωρεάν στην Αθήνα για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας αναφέρει: "Η πανελλαδική αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πλέον του πολυνομοσχεδίου γίνεται όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί και για τα παρακάτω ζητήματα:

• Για το φορολογικό (υπερφορολόγηση, υπέρογκα-αυστηρά πρόστιμα κλπ.)

• Για το ασφαλιστικό (υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, τεράστιες οφειλές, κατασχέσεις -προσωποκρατήσεις, ανασφάλιστοι χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ.)

• Για τις εμπορικές μισθώσεις (επαγγελματική στέγη)

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν την Κυριακή 30 Μαρτίου θα γίνει μετάβαση στην Αθήνα και συμμετοχή στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 η ώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Προσυγκέντρωση 9:30 η ώρα το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και αναχώρηση στις 10:30 για Αθήνα.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του συλλόγου 2610-273257 ή στο κιν. 6972-222977 του Γεν.Γραμματέα του Ε&ΕΣΠ κ. Γεωργίου Βαγενά."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ