2014-03-29 20:42:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Μοίρασαν φυλλάδια σε Σούπερ Μάρκετ και Λαΐκές αγορές οι Φαρμακοποιοί [Photos - Video]
Έξω από γνωστό πολυκατάστημα στην περιοχή της Περιβόλας βρέθηκαν το μεσημέρι μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας και διένειμαν έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο στους πολίτες.

«Μέσα σε μια νύχτα θέλουν να πάρουν κεκτημένα δεκαετιών του κλάδους μας», δήλωσε στο patratora.gr, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ο Βασίλης Παπανικολόπουλος.

Τρίτη ημέρα σήμερα κλειστά τα Φαρμακεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιφέρειας, στο πλαίσιο της τετραήμερης απεργίας που αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της Αχαΐας και οι δράσεις των Φαρμακοποιών του νομού συνεχίζονται, για δεύτερη ημέρα.

Συγκεκριμένα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου βρέθηκαν έξω από σουπερ μάρκετ και μοίρασαν φυλλάδια στους Πατρινούς, ενημερώνοντας τους για τις αλλαγές που πρόκειται να επιφέρει η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Επιπλεόν αντιπροσωπεία των Φαρμακοποιών επισκέφθηκε και την Λαϊκή αγορά στο κέντρο της Πάτρας.

Σήμερα το πρωί στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου δοθηκε συνέντευξη, ενόψει της αυριανής συζήτησης και ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου, ενώ αύριο Κυριακή 150 και πλέον Φαρμακοποιοί θα μεταβούν με λεωφορεία στην Αθήνα, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στο Σύνταγμα έξω από την Βουλή.
patratora.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ