2014-03-30 20:51:17
Φωτογραφία για Η καθημερινότητα των σταρ του Hollywood σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη Στη Βοσνία ταξίδεψε η Αντζελίνα Τζολί για να παραστεί σε press conference με θέμα τη σεξουαλική βία, με αφορμή την ιδιότητά της ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco. Λίγο νωρίτερα η ίδια είχε επισκεφτεί το κοιμητήριο Ποτοτσάρι, όπου έχουν ταφεί τα θύματα της σφαγής της Σρεμπρένιτσα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η διάσημη ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισαν οι φωτογράφοι τη Βικτόρια Μπέκαμ. Μαζί της, η 39χρονη σχεδιάστρια είχε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της. Στη φωτογραφία, μετον 8χρονο γιο της, Κρουζ, τον οποίο κρατούσε διαρκώς από το χέρι.

Δίπλα της, ο 15χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ κρατούσε στην αγκαλιά του τη μικρή αδερφή του, Χάρπερ.

Έξω από την εκκλησία St Mary's του Marshfield στο Gloucestershire εθεάθησαν η Κάθριν Μίντλετον, ο Πρίγκιπας Χάρικαι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά την αποχώρησή τους από τον γάμο ενός κοντινού τους προσώπου.


Στο Μπόντρουμ της Τουρκίας απόλαυσε μερικές ημέρες χαλάρωσης η Κέιτ Μος.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την έναρξη της επιτυχημένης σειράς «Dawson’s Creek», μέσα από την οποία έγινε γνωστή, η Κέιτι Χολμς επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες γυρίζοντας μια σειρά. Ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε στα παρασκήνια της νέας της δουλειάς με τίτλο «Dangerous Liaisons», της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή τη περίοδο στη Νέα Υόρκη.

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν έχοντας μαζί την κόρη της, Νορθ, λίγο πριν αναχωρήσουν για τον επόμενο προορισμό τους με αφορμή τα γυρίσματα του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν «Keeping up with the Kardashians».

Στο ίδιο αεροδρόμιο βρέθηκε και η Ριάνα, την οποία περίμενε ένα πλήθος φωτογράφων για να απαθανατίσουν κατά την άφιξή της.

Μετά την καθημερινή της προπόνηση εθεάθη η Ρις Γουίδερσπουν.

Από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες αναχώρησε η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι με προορισμό το Λονδίνο και το British Vogue Festival, όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου κατέφτασαν η Τζέσικα Μπιλ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊλ. Οι δυο τους επισκέφτηκαν τη βρετανική πρωτεύουσα με αφορμή την περιοδεία του διάσημου τραγουδιστή.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ