2014-03-31 22:13:12
Φωτογραφία για Θεοδωράκης από την Πάτρα: Δεν ασχολούμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται από σήμερα στην Πάτρα προκειμένου να συναντηθεί με πολίτες και να πραγματοποιήσει ομιλία στην πρώην Αρένα.

Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του δήλωσε πως "δεν ασχολείται" σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να "υποδαυλίσει" τις συγκεντρώσεις του.

"Η σκέψη μου είναι στο ψηφοδέλτιο να μπουν νέοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν υπηρετήσει τις θέσεις εξουσίας", δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Πάτρα στη συνάντηση των πολιτών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο ακροατήριο που θέτει ερωτήματα προς τον δημοσιογράφο είναι από όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές διαστρωματώσεις.

Μεταξύ των παρεβρισκομένων είναι επίσης η δημοτική σύμβουλος Ήρα Κουρή.

Πολλοί είναι οι συμπολίτες που βρίσκονται αυτή την ώρα στην πρώην Αρένα της Πάτρας για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του Ποταμιού με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Η συνάντηση ξεκίνησε χωρίς εισαγωγική ομιλία από τον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος αυτή την ώρα δέχεται ερωτήματα από τους πολίτες.


Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παραβρίσκονται ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Τζουραμάνης, ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Βανταράκης, ο πρώην πρόεδρος των ξενοδόχων Νίκος Παπαλέξης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Αντωνόπουλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοντογιάννης κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού, εφόσον διασφαλίζεται με όρους υγιούς ανταγωνισμού το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, μετά από σχετικό ερώτημα από το κοινό της Πάτρας.

φωτο και βίντεο από patrastimes-thebest
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ