2014-04-01 14:10:05
Φωτογραφία για Τη σκότωσα γιατί έπασχε από άνοια, δεν με άφηνε να κοιμηθώ
«Πάγωσε» η κόρη ενός 86χρονου συνταξιούχου όταν άκουσε στο τηλέφωνο τον πατέρα της να της λέει: «Ελα στο σπίτι, σκότωσα τη μάνα σου»! Με αυτές τις κουβέντες τής ανακοίνωσε ότι στραγγάλισε με τη ζώνη του την 83χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους στο Μαρούσι!

Η οικογενειακή τραγωδία η οποία συντάραξε νωρίς χθες το πρωί τη μικρή γειτονιά του Αμαρουσίου εκτυλίχθηκε σε ένα διαμέρισμα της οδού Αγίου Αθανασίου, όταν ο 86χρονος συνταξιούχος πήρε τη ζώνη του και ενώ η ανυποψίαστη γυναίκα καθόταν στην καρέκλα, την πέρασε από τον λαιμό της και την έσφιξε μέχρι που εκείνη σταμάτησε να αναπνέει.

Αμέσως μετά κάλεσε στο τηλέφωνο την κόρη του, η οποία διαμένει σε κοντινή περιοχή, και την ενημέρωσε για την πράξη του. Μάλιστα ειδοποίησε και τους γείτονες του, οι οποίοι -εμβρόντητοι από την αναπάντεχη είδηση- έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Λίγα λεπτά αφότου είχε φθάσει έντρομη η κόρη του 86χρονου, έφθασαν στο σπίτι και οι αστυνομικοί. Οταν ρώτησαν τον ηλικιωμένο γιατί διέπραξε το έγκλημα, και μάλιστα σε αυτή την ηλικία, έμειναν εμβρόντητοι από την απάντηση που τους έδωσε: «Τη σκότωσα γιατί έπασχε εδώ και χρόνια από άνοια και δεν με άφηνε να κοιμηθώ τα βράδια» είπε ο 86χρονος!


Οι αστυνομικοί τού περάσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να σχηματισθεί σε βάρος του δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο 86χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειάζεται συνεχώς να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πρέπει να χορηγούν στον ηλικιωμένο συζυγοκτόνο τα χάπια του ώσπου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, σήμερα το πρωί.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ