2014-04-01 17:38:08
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Η συνάντηση με τις ομάδες της Α1 πόλο των ανδρών τις επόμενες μέρες ήταν η σημαντικότερη απόφαση που έλαβε τη Δευτέρα το ΔΣ της ΚΟΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας.

Επίσης, το ΔΣ της κολυμβητικής ομοσπονδίας αποφάσισε να ισχύσει η ποινή των έξι αγωνιστικών για τον διαιτητή Ευθύμιο Κατσαρό, όπως και να παραπεμφθούν οι ενστάσεις της Κέρκυρας στον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις:

«*Εγκρίθηκε η ένταξη των σωματείων ΑΟ Τρίτων Ηρακλείου, ΑΣ Αλεξάνδρειας Ζέφυρος, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, στη δύναμη των μελών της ομοσπονδίας.

*Εγκρίθηκε το αίτημα της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας για την διοργάνωση Σχολής Κριτών Χρονομετρών Κολύμβησης στην περιοχή.

*Εγκρίθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ να αναλάβει εξ' ολοκλήρου το κόστος διοργάνωσης του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» στη Θεσσαλονίκη.

*Επικυρώθηκε η ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών στον διαιτητή υδατοσφαίρισης Ευθύμιο Κατσαρό, για μη πιστή εφαρμογή των κανονισμών στον αγώνα Παλαιό Φάληρο – Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.


*Οι ενστάσεις που έχει καταθέσει το σωματείο ΝΑΟ Κέρκυρας, για την Α1 ανδρών παραπέμπονται στον αθλητικό δικαστή.

*Συνάντηση με τα σωματεία υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

*Ορίστηκαν ως διεθνείς κριτές, ο Θωμάς Μπίμης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων και ο Νίκος Τουλούδης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών στις καταδύσεις.

*Στο Κολυμβητήριο Περιστερίου θα διεξαχθεί το Εθνικό πρωτάθλημα ΟΠΕΝ της τεχνικής κολύμβησης (9-11 Μαΐου) και στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών του ίδιου αθλήματος (17-20 Ιουλίου).

*Εγκρίθηκαν τα αιτήματα των σωματείων Ηρακλής και Ωρίων για τη διοργάνωση ημερίδων στη συγχρονισμένη κολύμβηση, στις 4 Μαΐου (Θεσσαλονίκη) και την 1η Ιουνίου (Ηράκλειο) αντίστοιχα.

*Θεσπίζεται παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ σε χειμερινές και θερινές ημερίδες ορίων και 5 ευρώ ανά αγώνισμα για τα πρωταθλήματα ανδρών/γυναικών στην κολύμβηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ